Benieuwd naar onze diensten? Wij geven u graag een overzicht van waarvoor u bij ons terecht kunt.

Glasbewassing

Laat uw glazen op professionele wijze wassen. We maken gebruik van de traditionele methode van glasbewassing, maar kunnen u daarnaast van dienst zijn op de telescopische wijze. Geef ons aan waar het om gaat, zodat we u kunnen adviseren over de mogelijkheden. Bovendien maken we gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en uiterst effectieve materialen. We zorgen er daarmee voor dat de glasbewassing ook bij u een groot succes zal zijn, waardoor het glas bijdraagt aan de uitstraling van uw pand.

Klein kantooronderhoud

Blijft het klein kantooronderhoud in de meeste gevallen liggen, omdat het u aan de handigheid ontbreekt of u er de tijd niet voor heeft? Maak direct een afspraak, zodat we bij u langs kunnen komen om u vakkundig van dienst te zijn. We nemen de kleine klussen van u over die anders blijven liggen, zodat u zich volledig op uw kerntaken kunt concentreren. We zijn uiteraard volledig flexibel. Daarnaast kunt u rekenen op een vast aanspreekpunt, waarmee we er graag voor zorgen dat u op ieder gewenst moment precies weet waar u aan toe bent.

Trappenhuizen

Het schoonmaken van de trappenhuizen vormt een van onze specialiteiten. We brengen structuur aan in het werk en zorgen er daarmee voor dat u eenmalig of periodiek kunt rekenen op een uitstekende reiniging. Daarnaast zorgen we er met de reiniging voor dat ook mede-bewoners minder snel tot vervuiling over zullen gaan. Een goede periodieke reiniging van trappenhuizen zorgt ervoor dat ook anderen zich hieraan conformeren. Bovendien zorgen we voor een grondige reiniging, op basis waarvan we zorgen voor een prettige leefomgeving.

Benieuwd naar een van onze diensten, of direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.