Glasbewassing

Glasbewassing is een vak apart, dat vraagt om een vakkundige benadering. Een ieder kan een ruit wassen, maar bedrijfsmatig bent u op zoek naar de best mogelijke kwaliteit, tegen een scherpe prijs. We kunnen u van dienst zijn met de reguliere vorm van glasbewassing, maar zorgen daarnaast graag voor de telescopische wijze. Het telescopisch glazen wassen is meer veilig en sluit daarmee volledig aan op de geldende Arbo-normen. Het vormt een interessant alternatief voor de hoge ladders die we vanuit het verleden kennen, waardoor dit systeem de toekomst heeft.

Veilig en milieuvriendelijk

Dankzij onze glasbewassing op basis van de telescopische werkwijze kunt u rekenen op een veilige werkwijze. Daarnaast maken we waar mogelijk gebruik van milieuvriendelijke materialen, waardoor de schade voor het milieu tot een minimum beperkt blijft. We combineren de effectiviteit van de beste middelen, met de milieuvriendelijke alternatieven die er beschikbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat we u op een duurzame manier van dienst kunnen zijn en u kunt rekenen op prachtig schone ruiten. We werken veilig, volgens de Arbo-normen en op basis van een uitgebreide ervaring. We zijn u daarmee graag op een professionele manier van dienst met glasbewassing.

Meer dan 25 jaar ervaring

Bovendien beschikken we bij De Wilde Schoonmaak over meer dan 25 jaar ervaring met de traditionele vorm van glasbewassing. We weten als geen ander hoe we veilig voor u te werk kunnen gaan en maken gebruik van de best mogelijke materialen. Onze schoonmaakmiddelen zijn milieuvriendelijk, maar zorgen voor een uiterst effectief resultaat. We verzorgen de glasbewassing van vele bedrijven in de binnenstad van Gouda, maar zijn u ook in de omgeving hiervan graag van dienst.

Wilt u meer weten over onze methode van glasbewassing, of direct een afspraak maken voor een eerste kennismaking? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.