Klein kantooronderhoud

Bent u toe aan klein kantooronderhoud, of blijven er klussen liggen omdat u daar zelf geen tijd voor heeft? Wij hebben ons hierin gespecialiseerd en kunnen u er daarom uitstekend mee van dienst zijn. Onze medewerkers zijn uiterst handig en zorgen er graag voor dat u op een effectieve manier gebruik kunt maken van uw kantoorruimte. Op het moment dat er een lamp kapot is of een vloer niet helemaal schoon is, komen wij graag bij u langs om dit op te lossen. U kunt zich op die manier gewoon op uw kerntaken blijven richten.

Klein en persoonlijk

We zijn als De Wilde Schoonmaak een relatief klein bedrijf. Het grote voordeel hiervan is dat we u op een heel persoonlijke manier van dienst kunnen zijn. Wat zijn de momenten tijdens de dag of de week waarop het u goed uitkomt dat we bij u langskomen? Wij stemmen dit graag met u af en kennen uw persoonlijke voorkeuren met betrekking tot de oplossingen die we kunnen aandragen. Het klein kantooronderhoud is wat dat betreft in uitstekende handen. U heeft er zelf geen omkijken meer naar, terwijl u kunt rekenen op de uitstekende kwaliteit van onze medewerkers.

Flexibiliteit op de werkvloer

Bovendien zorgen we graag voor flexibiliteit op de werkvloer. Wilt u aan het eind van de dag nog wat klein kantooronderhoud uit laten voeren, of komt het u beter uit als we u morgenochtend vroeg van dienst zijn? Wij zorgen altijd voor een gemakkelijk te bereiken aanspreekpunt, zodat we u van dienst kunnen zijn op de manier die u wenst. Wij zorgen er met onze flexibiliteit voor dat u kunt rekenen op de best mogelijke service.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van klein kantooronderhoud? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij horen graag van u.